PRIJAVA - NOSILEC SLOVENSKE BAKLE ZA OI TOKIO 2020


POMEMBNO: Prijava za nosilce bakle je mogoča le po predhodni uskladitvi z občinskim koordinatorjem dogodka v vaši občini oziramo s predstavnikom OKS–ZŠZ, saj vsi dogodki potekajo v skladu z aktualnimi razmerami za preprečevanje širjenja okužb s covid-19 in je število nosilcev bakle omejeno. Hvala za razumevanje.

Osebni podatki o nosilcu/-ki Slovenske bakle:

DA   NE
M   Ž   Neopredeljen

Izjava in soglasji (za sodelovanje pri projektu so podana strinjanja obvezna)

Izjava za preprečevanje širjenja okužb s SARS-CoV-2

Izjavljam, da na dan dogodka in v zadnjih 14-dnevih nisem imel povišane temperature (nad 37,5°), ne kašljam, nimam znakov prehlada, me ne boli v grlu in/ali žrelu, nimam spremenjenega vonja in okusa, nimam bolečin v mišicah, nimam prebavnih težav (bruhanje ali driska) in nisem imel pozitivnega brisa na covid-19 oz. je od le-tega minilo najmanj 21 dni, nisem bil v stiku z okuženo ali potencialno okuženo osebo s SARS-CoV-2 virusom. Sodelujem prostovoljno in na lastno odgovornost.

Soglasje za uporabo in obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov

Soglašam z uporabo zgoraj navedenih podatkov v administrativne namene in za statistično obdelavo podatkov za potrebe izvedbe projekta Slovenska bakla v organizaciji Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenje športnih zvez (OKS–ZŠZ).

Soglasje za uporabo fotografij in videov, nastalih na dogodkih Slovenske bakle

Soglašam z uporabo posnetih fotografij in/ali video vsebin, na katerih sem jaz in dovoljujem pripis osebnih podatkov, ki bodo nastale v sklopu dogodka, na katerem bom sodeloval kot nosilec bakle za promocijo projekta Slovenska bakla in druge marketinške aktivnosti OKS–ZŠZ v povezavi z olimpijskimi igrami. Moje soglasje je izključno, brez omejitev časovnih, predmetnih in prostorskih področij uporabe. Pravice se dodelijo brezplačno in brez kakršnih koli plačil v naravi.
Oddajte prijavnico

S klikom na »Oddajte prijavo« se strinjate s pogoji sodelovanja in velja kot podpis.«